PERSONAL TRAINING

Belangrijke elementen binnen de personal trainingen zijn:

  • Verbetering houding en bewegingspatroon
  • Verbetering balans en stabiliteit
  • Verbetering conditie en kracht
  • De personal trainingen vormen een systematisch geheel met een progressief resultaat.
  • Terugkomende onderdelen zijn: SMR (Self Myofacial Release; bindweefselmassage met een foamrol), flexibiliteittraining, cardiotraining, coretraining, balanstraining, plyometrische training (reactieve training), SAQ (Speed Aguility Quickness) en krachttraining.
  • We werken met verschillende trainingsmaterialen, waardoor de trainingen zeer gevarieerd aangeboden worden.

Dat dit alles ook tot gewichtsafname leidt, in combinatie  met een gezond voedingspatroon, is een feit.

Alleen of met 2?
Je kunt kiezen voor 1 op 1 trainingen, maar als je samen met iemand wilt trainen, dan kan dat ook. Als moeder kan je ook jouw kind/kinderen meenemen; des te gezelliger!

Intake/bewegingsassessment
Voorafgaand zal een intakegesprek en een bewegingsassessment plaatsvinden. Z kunnen we nauwkeurig ‘op maat gemaakt’ aan de slag gaan.

Offerte
Ik snap dat je benieuwd bent naar de kosten. Ik maak graag een afspraak om doelstellingen, trainingsfrequenties en tijdmogelijkheden vast te stellen. Vervolgens doe ik je een voorstel.

Met sportieve groet!

Laura Slotboom

comefitclub.nl
comefitclub.nl
comefitclub.nl
comefitclub.nl
comefitclub.nl
comefitclub.nl

Bij Comefit Club behaal je met personal training jouw doelen!

Personal training bij COMEFIT CLUB is persoonlijk,

gezellig, effectief, betaalbaar.

Overname groepslessen door Power Athletes per 1-1-2020

COMEFIT CLUB heeft met ingang van 1-1-2020 de bedrijfsactiviteiten overgedragen aan POWER ATHLETES. Romano Fransen van POWER ATHLETES continueert de bedrijfsactiviteiten, het groepslessenrooster, samen met zijn team. Informatie is te vinden op www.power-athletes.com.    

Foamrollen

Heb je weleens fanatieke sporters op een cilindervormig stuk foam zien rollen? Gebruik je zelf ook weleens een foam roller en vraag je je weleens af: “Hoe kan zo’n onschuldig stuk foam zoveel effect hebben?” Of wil je gewoon weten of het werkt? Hier vertellen we je alles over foam rolling! Er zijn verschillende soorten […]

vervangen fitnessapps de personal trainer?

Fitnessapps worden steeds beter en luxer. Sommige werken zelfs met kunstmatige intelligentie. Kunnen de nieuwste varianten al opboksen tegen de personal trainer? Fitnessapps zijn populair – al helemaal in het begin van het nieuwe jaar. Ze helpen veel mensen bij het waarmaken van hun goede voornemens. In januari 2019 werden er 55 procent meer gezondheidsapps […]