OVER COMEFIT CLUB

Ik ben Laura Slotboom en ik heb jarenlang binnen Comefit Club met mijn team een grote range aan groepsfitnesslessen aangeboden. Per 1 januari 2020 ben ik daarmee gestopt. Ik focus me nu volledig op personal training.

Als het over sport gaat, dan ben ik gepassioneerd en op deze manier kan ik mijn passie met kracht, motivatie, wetenschap en ervaring overbrengen. Tegelijk vin ik het 1 op 1 contact leuk; de personen met wie ik train zijn geen ‘klanten’ maar ‘vrienden’! Zo voelt het! Het is iedere keer weer ontzettend leuk om deze ‘vrienden’ te zien en om met ze aan de slag te gaan. Ik train onder andere al jaren met dezelfde ‘vrienden’; dat wil wat zeggen over de beleving, de resultaten die geboekt worden en de tevredenheid. Van beide kanten!

Naast de basis- en specialisatieopleidingen die ik in de loop der tijd gevolgd heb, voldoe ik met mijn opleiding NASM personal trainer aan de Europese Kwaliteitsnormen en het diploma is internationaal erkend.

Als je belangstelling hebt om met mij te personal trainen, neem dan contact met me op. We kunnen altijd heel snel aan de slag!

Met sportieve groet!

Laura Slotboom

comefitclub.nl

Bij Comefit Club behaal je met personal training jouw doelen!

Personal training bij COMEFIT CLUB is persoonlijk,

gezellig, effectief, betaalbaar.

Overname groepslessen door Power Athletes per 1-1-2020

COMEFIT CLUB heeft met ingang van 1-1-2020 de bedrijfsactiviteiten overgedragen aan POWER ATHLETES. Romano Fransen van POWER ATHLETES continueert de bedrijfsactiviteiten, het groepslessenrooster, samen met zijn team. Informatie is te vinden op www.power-athletes.com.    

Foamrollen

Heb je weleens fanatieke sporters op een cilindervormig stuk foam zien rollen? Gebruik je zelf ook weleens een foam roller en vraag je je weleens af: “Hoe kan zo’n onschuldig stuk foam zoveel effect hebben?” Of wil je gewoon weten of het werkt? Hier vertellen we je alles over foam rolling! Er zijn verschillende soorten […]

vervangen fitnessapps de personal trainer?

Fitnessapps worden steeds beter en luxer. Sommige werken zelfs met kunstmatige intelligentie. Kunnen de nieuwste varianten al opboksen tegen de personal trainer? Fitnessapps zijn populair – al helemaal in het begin van het nieuwe jaar. Ze helpen veel mensen bij het waarmaken van hun goede voornemens. In januari 2019 werden er 55 procent meer gezondheidsapps […]